В Одесі презентуватимуть нові програми співпраці Українського культурного фонду

В Одесі презентуватимуть нові програми співпраці Українського культурного фонду

20 лис. 2019

22 листопада в Одесі Український культурний фонд (УКФ) презентуватиме нові програми, а також оновлення в уже відомих конкурсах та ЛОТ-ах. Всіх охочих ознайомитися із діяльністю інституції чекатимуть з 14:00 до 16:00 в Одеському художньому музеї за адресою: вул. Софіївська, 5А. Попередня реєстрація на презентацію тут

Організатори запрошують взяти участь у заході:

  • представників культурних та креативних індустрій;
  • культурних менеджерів і кураторів;
  • представників вищих навчальних закладів;
  • митців та всіх тих, хто має бажання створювати проєкти у сфері культури.

Команда УКФ на зустрічі розповість про сектори культури, які підтримує Фонд у 2020-му році, про зміни у програмах співпраці та нові партнерські проєкти, а також розкаже про правила та дедлайни прийому заявок.

Також з 22 по 24 листопада в Одесі відбуватиметься триденний тренінг в рамках програми «Культура. Туризм. Регіони» Українського культурного фонду, яка реалізується у партнерстві з Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та Офісом розвитку малого та середнього підприємництва/SME.DO.

Про діяльність УКФ розповідатимемо в телеефірі UA: ОДЕСА 22 листопада у ток-шоу «Ранок Одеса» (прямий ефір стартує о 7:00). А 23 та 24 листопада о 7:10 та 12:10 журналістка UA: Українського радіо Одеса Ірина Сечковська в огляді культурних подій "Одеський Парнас" ознайомить слухачів з програмою "Культура. Туризм. Регіони" від УКФ, зокрема, проанонсує освітні тренінги та воркшопи в Одеській області (http://ukr.radio/radio-od).

Нагадаємо, Український культурний фонд — це державна інституція, яка сприяє розвитку національної культури та мистецтва в державі. 

UA: Суспільне мовлення підтримує діяльність УКФ на території всієї України на правах інформаційного партнера.