Журі ADAMI Медіа Приз проведе сесію в Одесі

Журі ADAMI Медіа Приз проведе сесію в Одесі

19 жов. 2018

Із 22 по 26 жовтня ADAMI Медіа Приз проводитиме сесію журі в Одесі. Суспільне мовлення є партнером конкурсу.

Двадцять чотири західно- та східноєвропейських експерти, серед яких журналісти, режисери, продюсери BBC, Arte, DW, MDR, ZDF, а також керівники телекомпаній країн східного партнерства ЄС, зберуться для перегляду матеріалів більш ніж 200 учасників конкурсу АДАМІ 2018.

До складу журі цьогоріч входить продюсерка Одеської філії Суспільного Ірина Кипоренко. Також в межах співпраці для всіх учасників відбудеться екскурсія у студіях філії UA: ОДЕСА.

Під час п’ятиденного засідання міжнародне журі визначить близько 20-ти номінантів на призи та стипендії АДАМІ 2018. Усі номінанти будуть запрошені на гала-церемонію в Кишинів, Молдову, 29 листопада цього року.

Спеціально для цього заходу, в Одесу приїде почесний гість АДАМІ, колишній спеціальний представник ООН і голова німецької делегації в ОБСЄ, почесний дипломат пан Дітер Боден, який разом з членами журі буде присутній на прийомі у голови ОДА Одеської області.

Сесія журі відбудеться в приміщенні Impact Hub Odessa.

Зацікавлені у висвітленні цього міжнародного заходу журналісти можуть відвідати Hub 22 жовтня о 10:00.

ADAMI Медіа Приз є єдиним міжнародним конкурсом, який заохочує висвітлення тем міграції, толерантності та культурного різноманіття серед кінематографістів, журналістів та професіоналів аудіовізуальної справи в країнах Східного Партнерства ЄС – Азербайджані, Білорусії, Вірменії, Грузії, Молдові та Україні.

АДАМІ спонсорується Федеральним Міністерством Закордонних Справ (Німеччина) і ПроКредит Холдингом (Німеччина).