Як країна святкує День Незалежності — дивіться у «Ранку на Суспільному» в ефірі UA: ОДЕСА

Як країна святкує День Незалежності — дивіться у «Ранку на Суспільному» в ефірі UA: ОДЕСА

20 сер. 2020

24 серпня у прямому ефірі проєкту «Ранок на Суспільному» — історії про те, як святкують День Незалежності у різних куточках України. Проєкт виходить щобудня на всіх регіональних телеканалах Суспільного, зокрема й на UA: ОДЕСА, з 6:30 до 9:00.

Як розповіла шефредакторка проєкту «Ранок на Суспільному» Наталка Волянюк, команда готує особливі рубрики та включення. У студії працюватимуть Олесь Гарджук та Оля Топольницька. Інша пара ведучих шоу увімкнуться наживо з міст, де вони народилися: Олександр Єльцов — із Хмельницького, Антоніна Антоша — із міста Конотоп (Сумська область). Спеціальні кореспонденти «Ранку на Суспільному» теж вийдуть на живий зв’язок зі студією та розкажуть, як святкують День Незалежності України в інших областях. Заплановано розповісти і про те, як відзначають цей день національні меншини та українська діаспора. 

«У київській студії проєкту на День Незалежності не буде жодного гостя. Усі спікери включатимуться із регіонів. Відомі волонтери, славні своїми традиціями родини, активні люди, які творять історію свого міста щодня — з ними у святковий ефір вийдуть наживо кореспонденти регіональних філій. Тож, ми покажемо як уся Україна відзначає цей день — і у великих містах, і в маленьких селах», — каже шефредакторка проєкту «Ранок на Суспільному» Наталка Волянюк

Суспільне Одеси покаже сюжет, про представницю болгарської діаспори, викладачку болгарської мови Валентину Кащі. Родом вона з села Рівне Тарутинського району. Вона розкаже, як голосувала за Незалежність у 1991 році і як святкує зараз День Незалежності України.

Крім цього, команди регіональних філій підготували тематичні спецпроєкти «Вільні», «Некревні» та «Ми перейшли», телепрем’єра яких відбудеться у ранковому шоу. 

Нагадаємо, дивитися онлайн телеканал UA: ОДЕСА можна на сайті od.suspilne.media. Архів телепрограм — на ютуб-каналі Одеського Суспільного.