Олег Небольсін розпочинає роботу в управлінні ризиків на Суспільному в Києві

Олег Небольсін розпочинає роботу в управлінні ризиків на Суспільному в Києві

27 сер. 2020

З 28 серпня менеджер Одеської філії Суспільного Олег Небольсін звільняється із посади за угодою сторін та переходить працювати в управління ризиків центральної дирекції Суспільного.

На посаду менеджера Олега Небольсіна було обрано на відкритому конкурсі, який відбувся у грудні 2017 року. 

Під час роботи на посаді менеджера Суспільного Одеси Олегу Небольсіну вдалося відремонтувати 430 м теплотраси, 1800 м2 даху, 84 м трубопроводу водовідведення та провести опалення і кондиціювання великої студії. Також  вдалося здати в оренду 2000 м2 вільних власних приміщень філії, що дає прибутку 200 тисяч гривень в місяць. 

Менеджер поділився планами на майбутнє. Він й далі працюватиме над розвитком Суспільного, тільки вже у Києві.

«Сподіваюся, у центральній дирекції мої компетенції, досвід і знання стануть  більш потрібними, аніж тут. Адже тут я вже зробив все, що міг, і передаю наступному керівнику оновлену компанію у робочому стані: в тому, в якому вона і повинна бути, відповідно до того, що вдалося зробити», — розповідає Олег Небольсін.

Менеджер також подякував колективу UA: ОДЕСА за спільну роботу.

«Хочу подякувати за спільну роботу всьому колективу, який разом зі мною старанно працював — і адміністративна його частина, і творча. Нам разом вдалось багато чого змінити», — дякує Олег Небольсін.

Найближчим часом буде оголошено відкритий конкурс на менеджера  Одеської філії Суспільного. До обрання нового керівника, обов’язки менеджерки UA: ОДЕСА виконуватиме Жанна Мазицька із департаменту координації філій Суспільного.

Нагадаємо, упродовж цього року Суспільне впроваджує Концепцію регіонального мовлення на 2020–2021 роки, за якою всі філії працюватимуть як єдина міжрегіональна платформа.