UA: Українське радіо Одеса змінює режим роботи

UA: Українське радіо Одеса змінює режим роботи

2 жов. 2020


Із 2 до 18 жовтня UA: Українське радіо Одеса змінює режим роботи. Команда перебуватиме на самоізоляції через підтверджений випадок захворювання на коронавірус в однієї з колег. Ефіри на радіо тимчасово не виходитимуть.

Працівниця із COVID-19 перебуває у лікарні. Зараз приміщення радійників та кабінети філії дезинфікують.

«На жаль, вірус не оминув і нас, тому адаптуємося до роботи в таких умовах, стежимо за станом інших колег. Продовжимо повідомляти головні новини регіону на телеканалі UA: ОДЕСАUA: Українському радіо Одеса і діджитал-платформах, сподіваємося на швидке одужання колеги», — розповіла продюсерка Одеської  філії Суспільного Ірина Кипоренко.

Водночас команда Суспільного в Одесі не припинятиме інформувати про важливі події, що відбуваються на Одещині. Новинарі філії продовжуватимуть готувати випуски новин для UA: Українське радіо Одеса та телеканалу UA: ОДЕСА

Нагадаємо, від початку карантину кілька філій Суспільного тимчасово переходили на режим дистанційної роботи через випадки захворювання серед працівників. Наразі на дистанційному режимі роботи Сумська та Запорізька філії Суспільного.