«Радіодень» стартував в телеефірі UA: ОДЕСА

«Радіодень» стартував в телеефірі UA: ОДЕСА

18 бер. 2021

17 березня о 12:10 на телеканалі UA: ОДЕСА вперше вийшла програма «Радіодень». Команда філії облаштувала віжн-студію для трансляції наживо програми не лише на радіохвилях, а й у телеефірі. 

«Сьогодні, в ефірі UA: ОДЕСА вперше вийшла телевізійна версія радіопрограми «Радіодень». Дякую команді – хороша робота! Вітаю глядачів і слухачів! Чекаємо на вас в наших ефірах!», — дякує продюсерка Одеської філії Суспільного Олена Кваша.

Читайте також: Суспільне телебачення і радіо Одещини відвідали Ізмаїл

Завдяки встановленому телевізійному обладнанню в технічномодернізованій студії UA: Українського радіо Одеса у радіослухачів «Радіодня» тепер є можливість не лише почути, але й побачити ведучих та гостей у прямому ефірі телеканалу UA: ОДЕСА. 

«Віжн-студія – це цікавий проєкт, який реалізували в короткий термін. Зі сторони адміністративного блоку ми доклали максимум зусиль, щоб втілити задум продюсерки та побажання творчого колективу. Як результат, перший прямий ефір пройшов доволі успішно, який я особисто подивився від початку до кінця та бажаю колективу подальших якісних та змістовних ефірів», — зазначає менеджер Одеської філії Суспільного Назарій Максимчук.

«Радіодень» не матиме постійних ведучих, усі журналісти UA: Українського радіо Одеса спробують себе в цій ролі. Різноманітними будуть і теми для обговорення в межах проєкту. Незмінними залишаться лише стандарти Суспільного мовлення.

Читайте також: UA: ОДЕСА: суспільний мовник завжди поруч 

«Цікавий досвід, відчула себе майже ведучою на телебаченні. Дякую нашій великій радійній родині за підтримку, спільними зусиллями побороли моє хвилювання. Лишилося попрацювати над виглядом в кадрі. Не звично відчувати, що за тобою постійно спостерігають, не звично постійно нагадувати собі про це. Рада, що саме я урочисто перерізала невидиму червону стрічку відкриття. Рухаємось далі. Далі буде краще», — зазначає редакторка UA: Українське радіо Одеса Людмила Коллер.

Дивитись Суспільне UA: ОДЕСА можна в ефірі та онлайн на сайті філії 

Слухати UA: Українське радіо Одеса можна онлайн та на частотах: 

  • Одеса — 91,4 FМ;
  • Кам’ янське (Арцизький район) — 103,3 FМ;
  • Болград — 105,7 FМ;
  • Велика Михайлівка — 104,5 FМ;
  • Кодима — 102,6 FМ;
  • Подільськ — 103,6 FМ;
  • Рені — 105,9 FМ;
  • Тарутине — 99,2 FМ;
  • Захарівка — 102,1 FМ;
  • Березівка — 105,0 FМ.

Нагадаємо, UA: Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (UA: Українське радіоUA: Радіо ПроміньUA: Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Одещини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Одеса у Фейсбуці та UA: Українському радіо Одеса, а також онлайн на сайті філії.