UA: ОДЕСА транслюватиме Великодні богослужіння із Запоріжжя та Львова

UA: ОДЕСА транслюватиме Великодні богослужіння із Запоріжжя та Львова

22 кві. 2021

2 травня християни східного обряду святкуватимуть Воскресіння Христове. UA: ОДЕСА та більшість регіональних телеканалів Суспільного транслюватимуть наживо Великодні богослужіння із храмів у Запоріжжі та Львові.

Читайте також: «Брехня від політиків. Перевірка» — фактчекінг заяв політиків в ефірі UA: ОДЕСА

Відтак, UA: ЗАПОРІЖЖЯ готує пряму трансляцію Великодньої Утрені та Літургії з Кафедрального собору Святої Трійці у Запоріжжі (ПЦУ). Команда UA: ЛЬВІВ забезпечить трансляцію наживо Великодньої Літургії з церкви Різдва Пресвятої Богородиці (УГКЦ).

UA: ОДЕСА транслюватиме наживо ці богослужіння:

у суботу, 1 травня

  • 23:50 — Великоднє Богослужіння з Кафедрального собору Святої Трійці у Запоріжжі (ПЦУ). Трансляція триватиме до 03.30;

у неділю, 2 травня

  • 9:00-10:10 — Великодня Літургія з церкви Різдва Пресвятої Богородиці у Львові (УГКЦ).

Трансляцію можна дивитись і онлайн на сайті Одеської філії Суспільного.

Ці богослужіння покажуть усі регіональні телеканали Суспільного, крім UA: БУКОВИНА, UA: ЗАПОРІЖЖЯ,  UA: ВОЛИНЬ, UA: ЧЕРНІГІВ, UA: ЖИТОМИР та UA: ЗАКАРПАТТЯ, які планують показати наживо в ефірі служби з місцевих храмів. Більше інформації про телетрансляції на Великдень у цих областях — на сайтах регіональних Суспільних мовників. Загалом, від початку пандемії Суспільне транслює богослужіння різних конфесій, аби віряни могли молитися з дому.

Нагадаємо, місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення. Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Одещини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Одеса у Фейсбуці та UA: Українському радіо Одеса, а також онлайн на сайті філії.