«UA: ОДЕСА» спільно із Херсонським Суспільним проведуть спільний ефір про напади на активістів

«UA: ОДЕСА» спільно із Херсонським Суспільним проведуть спільний ефір про напади на активістів

27 гру. 2018

27 грудня о 19:20 в ефірі телеканалу «UA: ОДЕСА» відбудеться спільна з Херсонською філією Суспільного підсумкова програма “Тема дня” на тему: «Напади на активістів», оскільки саме в цих двох містах України сталися найгучніші напади на громадських діячів у 2018 році.

Керівниця творчої групи «Тема дня» Одеської філії Суспільного Анна Коваленко розповіла, що тимчасова слідча комісія, створена парламентом, напередодні ефіру була в Одесі й в Херсоні, під час засідання якої нарешті вдалося почути позицію міського голови Одеси Геннадія Труханова, якого неодноразово звинувачували активісти у причетності до нападів.

«Під час телемосту одеський гість Віталій Устименко, який пережив напад 5 червня, розповів, як триває слідство у справі. В Херсоні в цей час гостем студії був друг Катерини Гандзюк, журналіст Іван Антипенко, який розповідав свої враження від роботи ТСК. Для обох гостей й досі лишається головним питанням, — коли будуть встановлені замовники злочинів?», — каже Анна Коваленко.

“Такі ефіри – це практичне втілення нашого основного завдання - Зробити Україну командою. Плюс ще й можливість колегам попрацювати разом на відстані”, – каже виконавча продюсерка суспільно-політичного мовлення Марія Фрей.

Нагадаємо, 21 грудня в ефірі 21 радіостанцій Суспільного — UA: Українське радіо — звучали підсумкові міжрегіональні радіомости на найбільш актуальні теми, що хвилювали суспільство цьогоріч.