Про процедуру інавгурації Президента України

20 тра. 7:00


Сьогодні пройшла інавгурація Володимира Зеленського шостого Президента України після проголошення незалежності нашої країни в 1991 році. Разом з політичним консультантом Михайлом Кациним поговорили про процедуру інавгурації: як вона проходить, на яких символах влади присягають майбутні президенти і чи змінився протокол процедури у порівнянні з інавгурацією першого Президента України Леоніда Кравчука.

Цього тижня усі бажаючи можуть долучитися до Всесвітнього страйку проти глобальних змін клімату. Як учасники Odesa Global Strike For Future вимагатимуть у влади кліматичної справедливості і які саме у них вимоги до уряду, дізналися від нашої гості організаторки акції Анни Богушенко.

Одеський музей західного и східного мистецтва запрошує відвідати захід "Німецькі хіти ХХ століття. Концерт", присвячений німецькому мистецтву з колекції музею – "Ода до радості» До речі, організатори Катрин Мехваліева та Юлія Римська пообіцяють, що приготували для одеситів та гостей міста таку програму, якої ще не було в музеї.

Інші випуски
Більше відео