Електро-рок-опера в Одесі

23 тра. 7:00


Сьогодні разом з українським письменником та журналістом Доржем Бату поговорили про вихід його нової книжки «Франческа. Володарка офіцерського жетону». Книжка заснована на реальних подіях. В ній автор, який вже довгий час працює в США в агенції НАСА, описує робочі моменти з якими стикаються працівники його відділу. Це невигадані історії про дружбу, любов, толерантність, бійки, афери, спецоперації і, навіть, смерть.

Електро-рок-опера в Одесі. Легендарну і драматичну історію кохання Орфея та Еврідіки покажуть завдяки інноваційних технологіям, діджею та унікальним голосам. Втриматися, що не зазирнути за лаштунки, ми не змогли, тому і запросили до нашої студії продюсерок проекту Олену Брунську та Галину Садомцеву.

В рамках Шрьодінгерфесту відбудеться музична зустріч, що має назву «Кіт у стилі етно-фьюжн. Подорож Піренеями». Окрім концерту на глядачів чекає ще розповідь про те, яку роль відіграє кіт в піснях, повір’ях, прислів’ях і приказках цієї частини Європи. Чи це правда зараз запитаємо у музикантів етно-ф’южн гурту «Medi Terra» - солістки Олени Зимньої та у керівника гурту Мирослава Поліщука.

Інші випуски
Більше відео