Про бейсбол та софтбол

29 тра. 7:00


У рубриці "Ранковий гість" сьогодні обговорювали бейсбол та софтбол. Колись, ці види спорту можна було побачити лише в кіно та мультфільмах, а виявляється на Одещині вони існують вже близько 30-ти років. Про бейсбол та софтбол говорили разом з Президентом окремого підрозділу Федерації Бейсболу та Софтболу України в Одеській області Георгієм Гусаком та тренером шкільної бейсбольної команди "Морські вовки" Георгієм Івановим.

До нашої студії, разом із мамою Наталья Квасневська, завітав 10-річний піаніст Артем Квасневський, який нещодавно переміг в міжнародному музичному онлайн-конкурсі Con Anima, в категорії фортепіано. Ми розпитали Артема та його маму, творчістю яких класичних композиторів він захоплюється, а також про те, як він готується до подальших конкурсів.

Наш колега-журналіст Володимир Гуцол не тільки ведучий новин, а й спортсмен. Він взяв участь у Leiden Marathon, що проходив у Нідерландах та пробіг 42 кілометри.Про підтримку місцевих мешканців, свого мотиватора та зустріч з почекуном він розповів в ранковій студії.

Інші випуски
Більше відео