Як стати донором крові

5 гру. 7:00


Скільки людей може прийняти Обласна станція переливання крові? Скільки часу кров зберігається у банку станціі? Чому кров потрібна завжди, а не лише у екстрених ситуаціях? У студії координаторка ДонорUAОдеса Златослава Бондар.
 
Зменшення споживання - один із принципів екосвідомого способу життя. Як формат SWAP (обмін одягом) буде втілений в Одесі? Та як пропагувати екологічний спосіб життя в позитивному ключі? Розповідають організаторки ініціативи Pererabotka Яна Буріхіна та Олеся Паскаренко.
 
Уявіть, що ви захотіли дізнатись, що відбувалось в Одесі за 100 років до дня вашого народження? Або ж ознайомитись із культурним та політичним життям міста часів 19-20 століття? Саме для цього Одеська національна наукова бібліотека планує перевести в електронний варіант випуски одеських газет. Подробиці у інтерв`ю із директоркою бібліотеки Іриною Бірюковою.
 

Створення, дизайн та утримання акваріуму - справжня наука. Та про все можна дізнатись на відкритому Aqua Exotic Марафоні. Говоримо із організатором марафону Ігорем Новосадом та завідувачем кафедри водних біоресурсів та аквакультури ОДЕУ Павлом Шекком.

Інші випуски
Більше відео