“Тут студенти демонструють свої творчі експерименти” : в Одесі відкрилась нова виставка

17:31, 7 лис. 2019
 
“Тут студенти демонструють свої творчі експерименти” : в Одесі відкрилась нова виставка

Виставку робіт студентів Одеського художнього коледжу імені Грекова під назвою «Паралелі»  презентували в Одеському муніципальному музеї особистих колекцій імені Олександра Блещунова. 

У рамках виставки 22 студенти презентували 70 робіт. Експозицію розділили на два зали. В першому представили академічні студії, в другому – творчі експерименти учнів.  

Автор проекту, викладач Одеського художнього коледжу ім. Грекова Микола Лукін каже, що організація подібних заходів стала новою традицією для коледжу. 

“Ідея прийшла ще рік тому і протягом року ми збирали роботи і придумували концепцію цього проекту., — розповідає Микола Лукін, куратор проекту, — Тут студенти демонструють свої творчі експерименти. Я гадаю, це може бути цікаво як поціновувачам мистецтва так і учням інших учбових закладів. Це може стати певною мотивацією, щоб студенти не соромились своєї творчості.”.

Студенти презентували роботи в класичних жанрах, таких як натюрморт, портрет і пейзаж. А також  роботи в комп’ютерній графіці, колажі, фотографії, кераміці та скульптурі. 

 Виставка робіт студентів Одеського художнього коледжу триватиме в муніципальному музеї особистих колекцій імені Блещунова до 30-го листопада.