Діана Зубар на зустрічі з учасниками медіашколи — про особливості роботи Суспільного

Діана Зубар на зустрічі з учасниками медіашколи — про особливості роботи Суспільного

21 лют. 2024

Про основні засади сучасної журналістики, роботу й стандарти Суспільного — шеф-редакторка південного хабу Суспільного та Суспільне Одеса Діана Зубар розповіла учасникам медіашколи «Новинна кухня» на базі Media Centre Ukraine – Odesa 19 лютого. 

Читайте також: В Ізмаїлі розпочала роботу гіперлокальна кореспондентка Суспільне Одеса

«На лекції я розповіла для учасників школи про особливості роботи локальної одеської редакції великого всеукраїнського медіа: про структуру редакції та те, як створюється контент. Також обговорювали проблеми та виклики, з якими зіштовхуються ЗМІ під час великої війни»,каже Діана Зубар.  

Медіашкола була створена в жовтні 2023 року на базі Медіацентру Україна-Одеса за допомогою Інституту політичної інформації в партнерстві із Медіабазою Одеса Херсон. Проєкт слугує підвищенню якості роботи молодих журналістів і студентів журналістських факультетів Одеси. Також серед слухачів школи вимушені тимчасові переселенці зі сходу України та Криму. 

«Ми запросили Діану Зубар, щоб вона як шеф-редакторка Суспільне Одеса розповіла про принципи Суспільного і організацію роботи медіахолдингу в Одесі, відповіла на запитання журналістів-початківців та, можливо, знайшла нових працівників та партнерів», шеф-редактор Медіацентра Україна-Одеса, медіа радник IWPR Михайло Штекель.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

На Одещині 一  це телеканал Суспільне ОдесаУкраїнське Радіо Одеса та цифрові платформи: