Етнографічний кінофестиваль у Болграді: яким чином може розвивати громаду?

10 вер. 11:09


Фестиваль зібрав у свою програму документальні фільми з усього світу, і мовою кіно розповідатиме про звичаї, обряди, традиції, релігії та культуру різних країн та народів. У 2021 році фестиваль пройде у комбінованому форматі. Онлайн-версія "ОКО" відбуватиметься на сайті кінофестивалю з 11 по 18 вересня: після реєстрації можна буде передивитися більшість фільмів міжнародної та національної конкурсної програм.

Офлайн-частина пройде 16-18 вересня у столиці бессарабських болгар – місті Болград Одеської області. Тут буде можливість подивитися фільми просто неба на трьох екранах. Також, цього року "ОКО" презентує нову, позаконкурсну секцію, в якій можна буде побачити художні та документальні стрічки на теми етнографії, антропології, культури; а також ретроспективу "Африка у фокусі", до якої увійшли кращі роботи з африканського континенту з торішній едиції фестивалю.

У гостях засновниця кінофестивалю ОКО, режисерка Тетяна Станєва та начальниця відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради Жанна Сусліна.

Ведуча: Людмила Коллер

Інші випуски
Більше відео