Про цьогорічний врожай — у телемості Суспільного Одещини та Миколаївщини

Про цьогорічний врожай — у телемості Суспільного Одещини та Миколаївщини

30 чер. 2021

30 червня о 19:20 ведучі програми «Сьогодні. Головне» Одеської та Миколаївської філій Суспільного Михайло Кушнір і Федір Бондар проведуть спільний телеміст.

Читайте також: Реновація старих будівель: досвід Одеси та Львова у «Радіодні» 

Під час ефіру ведучі разом із гостями обговорюватимуть, як вплинула негода на сільгоспкультури? Чи є необхідність в  додаткових роботах: внесення добрив, підживлення ґрунтів? Наскільки доступні цього року добрива і паливно-мастильні матеріали? Які обласні програми підтримки аграріїв існують на Миколаївщині та Одещини та в чому полягає підтримка, скільки грошей на це виділяють? Чи є потреба у зрошенні та наскільки вона реалізується, а також чи намагаються аграрії пристосовуватися до глобальних кліматичних змін?

Гостями одеської студії Суспільного стануть директорка департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОДА Алла Стоянова та керівник фермерського господарства Олександр Денисенко. В миколаївській студії – голова постійної комісії Миколаївської обласної ради з питань аграрної політики, землекористування, розвитку села та продовольчої безпеки, директорка фермерського господарства Надія Іванова та доцент кафедри економічної теорії та суспільних наук Миколаївського національного аграрного університету Андрій Зінченко.

Пряму трансляцію програми «Сьогодні. Головне» можна дивитись на телеканалі UА: ОДЕСА, а також  на сайті філії.

Нагадаємо, UA: ОДЕСА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами та випусками новин Одещини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Одеса у Фейсбуці та UA: Українському радіо Одеса, а також онлайн на сайті філії.