Суспільне Одещини співпрацюватиме зі спортивними організаціями регіону

Суспільне Одещини співпрацюватиме зі спортивними організаціями регіону

22 лип. 2021

21 липня керівництво Одеської філії Суспільного — менеджер Назарій Максимчук і продюсерка Олена Кваша разом із громадськими організаціями «Клуб вболівальників футболу Одеси» та «Одеська міська спортивна громадська організація «Футбольно-спортивний клуб «Ветеран» імені Юрія Заболотного», а також громадською спілкою «Одеська обласна футбольна асоціація» підписали Меморандуми про співпрацю.

Читайте також: 27-й Міжнародний фестиваль «2 дні й 2 ночі нової музики» відбувся за інформаційної підтримки UA: ОДЕСА

Мета Меморандумів — об’єднати зусилля усіх сторін задля поширення інформації про спорт, фізичну культуру та здоровий спосіб життя. 

«Спортивне життя краю потребує нашої уваги й підтримки. Символічно, що перші меморандуми ми підписали саме напередодні Олімпійських ігор, в яких, до речі, беруть участь і представники спортивної Одещині. Власне, увага до спорту міста та області — це справа з категорії поступових якісних змін у суспільстві. Ми вирішили розпочати широку партнерську кампанію із спортивними організаціями міста та області. Популяризація спорту, здорового способу життя для наших глядачів і слухачів, демонстрація можливостей для власного розвитку — в тому числі. Таких можливостей в регіоні багато, і нам є за кого вболівати, кого підтримувати під час змагань. Маємо надію, що наша аудиторія скоро матиме більше інформації з цієї тематики на різних платформах», — зазначає продюсерка Одеської філії Суспільного Олена Кваша.

Згідно з Меморандумом, Суспільне Одещини планує більше розповідати на власних платформах про спортивні події області.

«Дуже приємно, що ми сьогодні уклали Меморандум, разом будемо висвітлювати життя спортсменів та заходи. І жителі нашої області будуть більш відкрито і доступно бачити, чути, впізнавати історії життя самих спортсменів. І дуже приємно сьогодні, що телеканали висвітлюють не лише політичні теми, а й працюють на благо України, розкривають спорт і спортивне життя людей. Ми, як спортивні люди, з вдячністю прийняли цю ідею підписання Меморандуму і готові завжди допомагати»,— зазначає директор громадської організації «Клуб вболівальників футболу Одеси» Еммануїл Ганєв.

Нагадаємо,UA: ОДЕСА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами та випусками новин Одещини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Одеса у Фейсбуці та UA: Українському радіо Одеса, а також онлайн на сайті філії.