Олександр Єльцов та Віктор Дяченко – у «Радіодні» на Українському радіо Одеса

Олександр Єльцов та Віктор Дяченко – у «Радіодні» на Українському радіо Одеса

30 сер. 2021

31 серпня о 12:10 до телерадіостудії «Радіодня» на Українському радіо Одеса завітають ведучі міжрегіонального ранкового шоу «Ранок на Суспільному» Олександр Єльцов та Віктор Дяченко

Читайте також: Телеканал UA: ОДЕСА та Українське радіо Одеса: три роки мовлення за стандартами Суспільного

З 23 серпня міжрегіональне ранкове шоу «Ранок на Суспільному» розпочало новий сезон з Одеси. Виїзна студія, що розташована біля Одеського національного академічного театру опери та балету продовжуватиме свою роботу до 3 вересня. Ведуча Українського радіо Одеса Людмила Коллер разом з гостями студії обговорюватимуть, як виїзні студії допомагають краще пізнати і порозуміти регіони України на прикладі ранкового шоу «Ранок на морі».

Зокрема Олександр Єльцов та Віктор Дяченко розповідатимуть, чому команда «Ранку на Суспільному» вирішили виїхати за межі столиці і що дав такий формат ефірів, яких ресурсів вимагає робота на виїзді та як працюється з командою Суспільне Одеса. А ще — у чому полягає важливість знайомити наших співгромадян ближче з іншими регіонами, не лише подіями і новинами, а і з людьми, їхніми зацікавленнями, успіхами, життям. І чи планують подібні виїзні студії, але з інших міст.

Пряму трансляцію програми «Радіодень» можна дивитись та слухати на телеканалі UА: ОДЕСА та Українське радіо Одеса, а також  на сайті філії. 

Нагадаємо, UA: ОДЕСА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися онлайн-проєкти Суспільного Одеси і слухати програми Українського радіо Одеса можна на сайті філії. Оперативні новини про Одещину — на порталі Суспільне | Новини та на сторінці Суспільне Одеса у Фейсбуці.