«Запитай у лікаря» у прямому ефірі Суспільне Одеса

«Запитай у лікаря» у прямому ефірі Суспільне Одеса

3 гру. 2021

3 грудня о 19:20 на телеканалі UA: ОДЕСА в межах програми «Сьогодні. Головне» стартує рубрика «Запитай у лікаря», де лікарі у прямому ефірі відповідатимуть на питання про COVID-19.

Читайте також: На Суспільне Одеса звітуватимуть посадовці, відповідальні за безпеку регіону

Сьогодні про ускладнення від хвороби та реабілітацію ведуча Анна Цвєткова спілкуватиметься у студії разом з імунологинею Людмилою Самойленко.

«Переконані, що глядачам потрібен такий формат. Працювати маємо намір системно – раз на тиждень з різними підтемами з глобальної – COVID-19. До участі запрошуємо фахових лікарів», — зазначає продюсерка  Суспільне Одеса Олена Кваша

Поставити своє запитання можна заздалегідь на сторінці Суспільне Одеса у Фейсбуці та протягом прямого ефіру за телефоном студії телеканалу UA: ОДЕСА: +38 (095) 695 10 73 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора). Ведучий озвучить ваше питання у прямому ефірі.

Нагадаємо, UA: ОДЕСА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Дивитися онлайн-проєкти Суспільного Одеси та слухати програми Українського радіо Одеса можна на сайті філії. Оперативні новини про Одещину — на порталі Суспільне | Новини та на сторінці Суспільне Одеса у Фейсбуці.