Журналісти UA: ОДЕСА та медики діляться власним досвідом вакцинації у спецпроєкті «Вакцинуйся – збережи життя»

Журналісти UA: ОДЕСА та медики діляться власним досвідом вакцинації у спецпроєкті «Вакцинуйся – збережи життя»

7 гру. 2021

Команда Суспільне Одеса підготувала відео «Вакцинуйся – збережи життя», в яких лікарі та працівники Одеської філії Суспільного діляться власним досвідом щеплення від ковіду. З 6 грудня ролики виходять в ефірі UA: ОДЕСА

Читайте також: На Суспільне Одеса запрацював телерадіомузей


«Ми приєдналися до загального інформування населення Одещини щодо вакцинації від коронавірусної інфекції. Тільки разом ми зможемо подолати цю негоду. Вакциновані – озброєні!», — зазначає авторка проєктів гагаузькою на телеканалі UA: ОДЕСА Надія Маленкова.

 

Подивитися проєкт можна буде на сайті філії, сторінці Суспільне Одеса у Фейсбуці та ютуб-каналі філії.

Нагадаємо, UA: ОДЕСА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Українське радіо Одеса можна слухати у прямому ефірі на приймачах: Кам’ янське (Арцизький район) – 103, 3 FМ, Болград – 105,7 FМ, Велика Михайлівка – 104,5 FМ, Кодима – 102,6 FМ, Подільськ – 103,6 FМ, Рені – 105,9 FМ, Тарутине – 99,2 FМ, Захарівка – 102,1 FМ, також на сайті філії та в мобільному застосунку suspilne.radio

Дивитися онлайн-проєкти Суспільного Одеси та слухати програми Українського радіо Одеса можна на сайті філії. Оперативні новини про Одещину — на порталі Суспільне | Новини та на сторінці Суспільне Одеса у Фейсбуці.