Ольга Циктор стала переможницею Шостого Конкурсу журналістських матеріалів на гендерну тематику

Ольга Циктор стала переможницею Шостого Конкурсу журналістських матеріалів на гендерну тематику

8 вер. 2022

Кореспондентка Суспільне Одеса Ольга Циктор стала переможницею Шостого Конкурсу журналістських матеріалів на гендерну тематику. ЇЇ відеосюжет «Старша слідча на роботі, волонтерка – у вільний час: історія поліцейської з Одещини» взяв 2 місце у номінації «Найкращий відеосюжет».

Читайте також: Теленовини про Одещину на Суспільне Одеса змінили час виходу

Конкурс щорічно організовує Волинський прес-клуб у партнерстві з ГО «Гендерний центр Волині».

У відеосюжеті, що відзначили у конкурсі, йдеться про капітана відділу поліції у місті Чорноморськ Ірину Яблонську. Вона розповідає, що під час війни умови роботи відділку змінились. Ніхто не був готовий до нових реалій, але довелось швидко долати стрес і переформатовуватись. Попри відсутність часу для себе та відпочинку, кидати ані свою справу, ані  волонтерство не збирається. 


Ольга Циктор розповідає, що насправді не очікувала, що відеосюжет займе якесь призове місце, а відправила роботу для того, щоб дізнатися спроможності команди. 


«Думаю, що великий вплив на те, що цей відеосюжет відзначили, має саме робота оператора Івана Хворостяна. Ми більше двох годин витратили, знімаючи цей сюжет. Хочу сказати, що такі сюжети потрібно знімати, тому що і в поліції, і в ЗСУ зараз достатньо жінок. Про це потрібно говорити, про це постійно забувають, часто виголошуючи подяку нашим чоловікам, захисникам, забуваючи, що там є і захисниці», — каже кореспондентка новин Суспільне Одеса Ольга Циктор.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура, всеукраїнські канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Оперативні новини про Одещину — на платформах: