Social Camp 2023 Odesa відбудеться за інформаційної підтримки Суспільне Одеса

Social Camp 2023 Odesa відбудеться за інформаційної підтримки Суспільне Одеса

19 лип. 2023

22 липня в Одесі вперше відбудеться форум, покликаний розвивати та об’єднувати волонтерські та громадські організації, – Social Camp 2023 Odesa. Суспільне Одеса — інформаційний партнер події.

Читайте також: Суспільне Одеса — інформаційний партнер проєкту «Як ми боремося: історії українського спротиву»

Місія форуму — створити платформу обміну досвідом, практиками та мотивацією для волонтерських й громадських організацій.

«Волонтери — це агенти змін. Саме вони наразі визначають темпи надходження допомоги у найвіддаленіші куточки країни та впливають на докорінні зміни українського суспільства. Саме волонтерам сьогодні потрібне перезавантаження, натхнення та підтримка. Цей проєкт — про апгрейд українського волонтерства. Про наше теперішнє та майбутнє. Разом ми подивимось на поточні події глобально та знайдемо відповіді на існуючі протиріччя, аби мати широкий світогляд і ментальне здоров’я, щоб рухатися вперед», — зазначає ініціатор форуму Єгор Гребенніков.

Більше 20 спікерів, серед яких історики, філософи, засновники провідних благодійних фондів, керівники соціально відповідальних бізнесів, обговорюватимуть теми, що визріли у волонтерському середовищі й потребують термінових рішень. Організатори виокремили такі дискусійні блоки:

  • нова ера волонтерства в Україні;
  • відповідальність воєнного часу: чи повинен бізнес рятувати та відроджувати країну;
  • довіра в комунікаціях Лідерів;
  • партнери, а не вороги: які кроки має зробити держава, щоб підтримати або співпрацювати з волонтерським рухом;
  • на межі: як у нескінченній допомозі іншим не втратити себе;
  • феномен національного волонтерського руху;
  • гроші та довіра: як закривати найбільші збори.

Команда Суспільне Одеса запише інтерв’ю для платформ Суспільного з ключовими спікерами події.

«Ми раді, коли наша команда може допомогти в підтримці важливих соціальних проєктів. Теми і спікери форуму, безумовно, цінністні і актуальні, відтак,  все, що в наших силах – ми надамо, аби підтримати організаторів», — говорить продюсерка Суспільне Одеса Олена Кваша.

Деталі програми та реєстрація на сайті Social Camp 2023 Odesa

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

На Одещині 一  це телеканал Суспільне ОдесаУкраїнське радіо Одеса та цифрові платформи: