Суспільний мовник Одещини та Одеський національний академічний театр опери та балету підписали Меморандуми про співпрацю

Суспільний мовник Одещини та Одеський національний академічний театр опери та балету підписали Меморандуми про співпрацю

25 тра. 2021

У п’ятницю, 21 травня, керівництво Одеської філії Суспільного — менеджер Назарій Максимчук і продюсерка Олена Кваша та в.о. генерального директора Одеського національного  академічного  театру опери та балету Надія Бабіч підписали Меморандуми про співпрацю.

Читайте також: Фестиваль Odesa Photo Days 2021 пройде за інформаційної підтримки UA: ОДЕСА

Мета Меморандуму — консолідація зусиль спрямованих на задоволення інформаційних потреб населення України щодо збереження театральної, музичної, літературної та культурної спадщини України, а також промоція актуальних культурологічних подій на території Одеської області.

«Ми цінуємо високу довіру, яку нам делегує керівництво Одеського національного  академічного театру опери та балету. І нам приємно підтримувати події, які відбуватимуться в театрі протягом цього року, який ми для себе визначили як рік підтримки Одеського оперного та культури нашого регіону», — зазначає продюсерка Одеської філії Суспільного Олена Кваша

Меморандумом передбачено ведення комунікації з приводу підготовки спільних  заходів, серед яких, зокрема, проведення інформаційного марафону з основних питань діяльності театру, а також організація та зйомки обраних та узгоджених вистав.

«Мені здається, що сьогодні відбулась якась ексклюзивна, безпрецедентна подія в житті українського мистецтва і Суспільного телебачення і радіомовлення Одещини. Я дуже вдячна вам за ту ініціативу, з якою ви прийшли до театру і ми з радістю приймаємо цей Меморандум про співпрацю. Він дасть нам можливість і ще більше креативити, продовжувати нашу роботу, але з більшими можливостями рекламувати нашу діяльність і розповсюджувати в Україні та за її межами»,— розповідає Надія Бабіч.

Нагадаємо,UA: ОДЕСА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами та випусками новин Одещини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Одеса у Фейсбуці та UA: Українському радіо Одеса, а також онлайн на сайті філії.